Accident rutier cu doi răniți, la Petrila

Accident rutier cu doi răniți, la Petrila

Două persoane, o femeie de 31 de ani și un bărbat de 63 de ani, au ajuns la spital, după ce au fost implicate într-un accident rutier pe șoseaua Petrila – Petroșani. Din datele polițiștilor, femeia a intrat cu mașina pe contrasens, lovind frontal autoturismul condus de bărbatul de 63 de ani. Cauzele accidentului urmează să fie stabilite.

„Astăzi, în jurul orei 07:52, o femeie de 31 ani, din orașul Petrila, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, pe sensul de mers Petrila către Petroșani, din motive care vor fi stabilite pe parcursul anchetei, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de către un bărbat de 63 ani, din orașul Petrila. În urma acestui eveniment rutier, cei doi conducătorii auto au fost răniți usor, fiind preluați și transportați de către echipajele medicale la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.