Accident rutier cu trei victime, la Sarmizegetusa

Accident rutier cu trei victime, la Sarmizegetusa

Un accident rutier s-a produs în această dimineață, pe raza localității Sarmizegetusa, în care au fost impplicat două autoturisme. La locul accidentului au intervenit echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara și Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara. În urma impactului dintre cele două autoturisme, trei persoane au fost rănite.

„Pentru misiune au fost alocate o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului Hunedoara, o ambulanță SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Baru și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. 
Echipajele operative au constatat faptul că în accident au fost implicate două autoturisme, rezultând rănirea a trei persoane, care au fost asistate medical la fața locului și ulterior au fost transportate la spitalul din Hațeg”, a tranmis Roxana Mateuț, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara. 

Pompierii militari au asigurat, totodată, măsurile de prevenire a incendiilor în astfel de situații.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.