Accident rutier pe autostradă, la Deva. O autocisternă cu oțet s-a răsturnat

Accident rutier pe autostradă, la Deva. O autocisternă cu oțet s-a răsturnat

Un accident rutier s-a produs astăzi, pe autostradă, în zona municipiului Deva. O autocisternă care transporta oțet s-a răsturnat, după ce s-a tamponat cu un autovehicul cu platformă pe care se afla un microbuz.

„Centrul INFOTRAFIC informează că, în urma unei coliziuni față-spate dintre o autocisternă încărcată cu oțet și un ansamblu rutier, circulația este restricționată pe a doua bandă pe Autostrada A1 pe sensul Deva – Sibiu, la kilometrul 362, în zona municipiului Deva, județul Hunedoara, după ce autocisterna s-a răsturnat pe suprafața de rulare”, a transmis Poliția Română. 

Șoferul autocisternei a fost rănit, fiind dus la spital cu o ambulanță SMURD.

„La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic. În accident au fost implicate o autocisternă care transporta acid acetic (oțet) și un autoturism cu o platformă pe care era transportat un microbuz. În urma evenimentului, conducătorul autocisternei a necesitat îngrijiri medicale și ulterior a fost transportat la UPU Deva pentru investigații suplimentare. Cele 4 persoane care se aflau în autoturism nu au fost rănite”, a declarat Roxana Mateuț, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara. 

Pompierii militari au acționat pentru asigurarea măsurilor de preîntâmpinare a izbucnirii incendiilor în astfel situații și pentru sablarea carosabilului, întrucât au existat scurgeri de combustibil.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.