Bilețel către primul-ministru!

Bilețel către primul-ministru!

Neică Ciolacu,

Află matale că eu și încă vreo cîțiva ne-am prins că la încropirea Bugetului pe ’24 ai umflat încasările cu  vreo 10 miliarde de euro.

Matale știi că n-ai altă soluție să ajungi la alegeri cu un rezultat mai de „Dă-i, Doamne!“ decît să ne înfunzi și mai tare în împrumuturi și că, după ce cîștigi, praf și pulbere!

Vine Fondul și te pune să iei pielea de pe noi. Și Comisia Europeană să te verifice la jaloane strîmbe!

Neică, să nu spui că nu ți-am spus și să nu pretinzi că n-ai știut în ce ne-ai  băgat cu promisiunile matale de oaie bleagă!

CN

Post scriptum

Pentru că lucrurile se încurcă, pentru că nu-i timp, iar prostia prinde viteză, mă gîndesc că pe anumite subiecte trebuie scris mai scurt, pe șleau și că țara nu mai are nevoie de liru-liru.

Le voi numi „Bilețele politice” și le voi trimite celor care, prin isprăvile lor, le cer și le merită cu prisosință!

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.