Busculadă pe autostradă, la Mintia, după ce un TIR a derapat

Busculadă pe autostradă, la Mintia, după ce un TIR a derapat

Haos pe autostradă, în zona localității Mintia, după ce un TIR a derapat, din cauza unei explozii la o anvelopă. Alte două autoturisme, care circulau pe sensul opus au intrat în parapet, după ce au alunecat din cauza combustibilului scurs pe șosea din rezervorul autotrenului. Traficul rutier a fost afectat pe ambele sensuri de mers, informează Centrul Infotrafic al Poliției Române. 

„Centrul INFOTRAFIC informează că în urma unei explozii la nivelul unei anvelope, un autotren a derapat, blocând benzile 1 și 2 ale autostrăzii A1, la kilometrul 375, sensul Râmnicu-Vâlcea – Deva, în zona localității Mintia, județul Hunedoara. Circulația autovehiculelor se desfășoară îngreunat, pe banda de urgență. De asemenea, este afectat traficul și pe celălalt sens de deplasare, deoarece în urma scurgerilor de carburant pe partea carosabilă, alte două autoturisme au lovit un parapet. Din incident nu au rezultat victime”, a transmis Poliția Română. 

Din fericire, în urma incidentului de pe autostradă nu s-au înregistrat victime. La fața locului au intervenit pompierii Secției Ilia.

„Pompierii au constatat faptul că în accident au fost implicate un autocamion și trei autoturisme. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Pompierii au asigurat la locul evenimentului măsurile specifice de prevenire a incendiilor și au acționat pentru curățarea carosabilului, întrucât au existat scurgeri de combustibil. Pentru misiune au fost alocate două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD”, a transmis Roxana Mateuț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Traficul rutier a fost reluat în jurul orei 10:00, anunță Centrul Infotrafic

Sursa foto: pressalert.ro

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.