Călin Petru Marian: „Mergeți la vot și faceți diferența!”

Călin Petru Marian: „Mergeți la vot și faceți diferența!”

Candidatul la președinția Consiliului Județean Hunedoara, Călin Petru Marian, a votat în această dimineață la secția din satul Țebea.

La ieșirea de la urne, acesta a declarat că a votat pentru viitor și pentru schimbare.

„Am votat pentru viitor, pentru viitorul copiilor noștri, am votat pentru județul Hunedoara, am votat pentru schimbare, am votat pentru drumul pe care trebuie să îl parcurgă județul Hunedoara pentru bunăstare, pentru tot ceea ce înseamnă viitorul copiilor noștri. Vă îndemn să mergeți la vot, pentru că votul este cea mai puternică armă prin care putem să facem schimbarea”, a spus Călin Petru Marian.

„Puterea stă în fiecare dintre noi! Fiecare vot contează și poate schimba cursul viitorului nostru.
Participarea la alegeri este un drept și o responsabilitate pe care o avem pentru a ne asigura că vocea noastră este auzită.Luați atitudine și contribuiți la construirea societății viitoare. Fiecare dintre noi are puterea de a influența direcția în care se îndreaptă comunitatea noastră. Mergeți la vot și faceți diferența!”, a mai transmis fostul prefect şi actualul candidat la şefia CJH.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.