Călin Petru Marian: Susțin mediul de afaceri pentru o dezvoltare economică sănătoasă!

Călin Petru Marian: Susțin mediul de afaceri pentru o dezvoltare economică sănătoasă!

Orice societate se dezvoltă în prezența unui mediu de afaceri sănătos, economia fiind motorul progresului, spune Călin Petru Marian, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Hunedoara.

O economie de piață competitivă nu se poate realiza pe fundamentul unor societăți comerciale nesustenabile. Este nevoie de implicare, de voință și știință politică și administrativă, deopotrivă, și, mai ales, de susținerea mediului de afaceri. Aspecte cu care Călin Petru Marian vine în fața hunedorenilor prin programul de dezvoltare pe care îl propune.

„O economie puternică, bazată pe principii solide, creează mediul concurențial, iar acest lucru se repercutează direct asupra nivelului de trai al locuitorilor județului Hunedoara. Putem în acest fel să vorbim nu doar despre locuri de muncă mai multe, care să satisfacă nevoile reale ale societății, ci locuri de muncă bine plătite, ceea ce lipsește acum, din păcate, județului Hunedoara”, a declarat Călin Petru Marian, candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Hunedoara.

Este necesar ca factorii de decizie din administrația publică județeană să vină în întâmpinarea și să răspundă caracteristicilor specifice ale acestui domeniu de activitate în elaborarea politicilor publice care influențează activitatea companiilor. În acest context, întâlnirile cu reprezentanții mediului de afaceri din județ sunt deosebit de utile, mai ales că prin programul european Tranziție Justă, din care județul Hunedoara face parte, sunt fonduri destinate special acestui sector, pentru dezvoltarea lui în beneficiul hunedorenilor.

„Cearea unui ecosistem de afaceri capabil să facă faţă provocărilor  generate de digitalizare, tranziţia către o economie verde și competiție este indispensabilă. Avem nevoie de resurse umane calificate şi cu competenţe în diverse domenii, iar aici administrația publică județeană poate să vină în susținerea administrațiilor publice locale. Avem foarte bine reglementat învățământul dual, un proiect liberal, care tocmai acest lucru îl vizează: formarea de forță de muncă foarte bine pregătită, care să răspundă exigențelor pieței muncii”, a subliniat Călin Petru Marian, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

Județul Hunedoara are nevoie stringentă de un mediu economic stabil pentru a se dezvolta, pentru crearea de locuri de muncă și pentru bunăstare!

Material comandat de Partidul Național Liberal – Filiala Hunedoara; Executat de S.C. Casa Serafim SRL, Cod mandatar: 21240015
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.