Casă mistuită de flăcări, la Petroșani

Casă mistuită de flăcări, la Petroșani

Pompierii petroșăneni au reușit să lichideze un incendiu la o casă de pe strada Maleia din municipiu. Acoperișul construcției a luat foc,existând riscul ca flăcările să se extindă și la o casă din vecinătate. Deocamdată, cauza incendiului nu a fost stabilită.

„Pompierii Detașamentului Petroșani au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și cu o ambulanță SMURD, pe strada Maleia din municipiu, unde a fost semnalat un incendiu izbucnit la o casă. La sosirea echipajelor operative, incendiul se manifesta la mansarda și la acoperișul casei, cu posibilitatea de extindere a flăcărilor la o locuință din imediata apropiere. Pompierii au acționat cu promptitudine și incendiul a fost stins în limitele găsite, casa învecinată nu a fost afectată și din fericire, nu au fost înregistrate victime. Totodată, în timpul intervenției, pompierii au extras din imobil două butelii de aragaz, inlaturand astfel pericolul unei explozii”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara. 

 

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.