Combinatul siderurgic susţine Corvinul Hunedoara

Combinatul siderurgic susţine Corvinul Hunedoara

Parteneriatul dintre AcelorMital şi clubul sportiv a fost semnat joi, 28 decembrie 2023, şi va începe cu data de 1 ianuarie 2024.

Pentru început, combinatul siderurgic va contribui, anual, cu 60.000 de euro, urmând ca suma să crească în viitorul apropiat. Înţelegerea a fost semnată în prezenţa primarului municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, a directorului financiar al companiei, Amit Dasgupta, şi a preşedintelui CS Corvinul 1921 Hunedoara, Dan Colesniuc.

„Mă bucur că, până la urmă, discuţiile purtate cu reprezentanţii ArcelorMittal Hunedoara au dus la acest parteneriat şi le mulţumesc pentru acest lucru. Vorbim de unul dintre cei mai importanţi angajatori pentru municipiul nostru, chiar ne-am dorit să facem această legătură, nu degeaba avem acest slogan «Un oraş, o comunitate, o echipă!». Sunt multe familii care lucrează în cadrul acestei companii, care au copiii înscrişi la echipa noastră de fotbal sau, pur şi simplu, susţin Corvinul, astfel că ne-am dorit să construim această punte. Înţelegerea noastră vine într-un moment foarte bun pentru clubul nostru, pentru că se vorbeşte tot mai mult şi tot mai intens de Corvinul şi de proiectul pe care îl dezvoltăm aici. Sunt paşi fireşti pentru un club profesionist şi ne dorim să atragem cât mai multe entităţi din mediul privat, alături de noi, pe ceea ce noi numim «Drumul Corvinilor»!”, a declarat primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.

Combinatul siderurgic este cel de-al doilea mare partener privat al echipei de fotbal Corvinul, după ce în acest an o altă firmă s-a alăturat proiectului.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.