Conducere nouă la Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara

Conducere nouă la Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara are, de astăzi, conducere nouă. Comisarul-șef Daniel Fețeanu a fost împuternicit, pentru șase luni, în funcția de inspector șef al IPJ Hunedoara, scriu cei de la gorjexpres.ro.
Înainte de a fi numit la șefia IPJ Hunedoara, Daniel Fețeanu a fost adjunct al şefului IPJ Gorj. În perioada aprilie – octombrie 2019, Daniel Fețeanu a mai fost împuternicit la conducerea IPJ Mehedinți.

Acesta a mai ocupat, pe rând, funcții de conducere în cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale al IPJ Gorj, dar și la Poliția Comunală Stoina.
Daniel Fețeanu a absolvit Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” din București și are un master în Ştiinţe Penale, la Universitatea „Titu Maiorescu” Bucureşti.

Comisarul-șef Remus Sabău, cel care a exercitat funcția de șef al inspetcoratului, în calitate de împuternicit, a revenit pe un post de adjunct.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.