Cosmin Rădescu este candidatul PNL la Primăria Petroşani

Cosmin Rădescu este candidatul PNL la Primăria Petroşani

Actorul Cosmin Rădescu va intra în bătălia electorală pentru postul de primar, după migrarea lui Tiberiu Iacob Ridzi la PSD. Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă susţinută, joi, de conducerea PNL Hunedoara la Petroşani.

Cosmin Rădescu este membru PNL din 2020, a fost pentru o scurtă perioadă de timp consilier local. Vetuţa Stănescu, preşedintele PNL Hunedoara, l-a prezentat pe Rădescu ca fiind „un om care şi-a dus întotdeauna misiunea până la capăt, un om care vine în faţa domniilor voastre pentru a se prezenta, deşi nu cred că mai este nevoie. Sunt sigură că va veni cu un suflu nou, va veni cu idei şi cu proiecte pentru comunitatea locală, astfel încât municipiul Petroşani să parcurgă etapele de dezvoltare pe care şi le doresc oamenii”, a spus şefa liberalilor hunedoreni în deschiderea conferinţei de prezentare a candidatului.

„Astăzi în municipiul Petroşani există viaţă în interiorul partidului, vechii liberali şi oamenii care simt aşa cum simţim noi cei de aici, au rămas în partid, n-au plecat şi sunt sigură că vor face o campanie care să genereze un primar nou la primăria municipiului Petroşani. Vreau să înţelegeţi că nu este o luptă pe care o ducem cu primarul în funcţie, este o bătălie pe argumente, este o luptă de idei prin care încercăm să convingem oamenii şi să le arătăm că există alternative pentru a schimba administraţia. Cosmin Rădescu ştie să facă administraţie, a demonstrat-o de-a lungul timpului cât a fost director al Teatrului şi întotdeauna îşi duce obiectivele până la capăt”, a spus Vetuţa Stănescu.

Cosmin Rădescu îşi propune să formeze o echipă „care nu prea ştie să facă politică, dar care ştie să facă administraţie. Vreau să creez acel tumult şi mă interesează foarte tare ca mesajul acesta să ajungă la cetăţeni”, a declarat Rădescu. În discursul său, noul lider al PNL Petroşani l-a „pişcat” pe fostul său camarad, actualul primar, despre care spune că este plecat de mult din peisajul liberal, chiar dacă pasul spre PSD a fost făcut de curând.

„Din păcate, în Petroşani cel mai bun agent de salubritate este ploaia şi cel mai bun transportator al deşeurilor este râul Jiu. Oraşul arată urât, arată murdar, chiar dacă avem trei blocuri vopsite şi avem două pasarele aeriene, supraterane, în curs de finanţare şi de reabilitare. Şi aceste pasarele, în opinia mea, strică peisajul urban şi nu au ce căuta, dar vom avea timp să discutăm despre asta. Cred că e momentul unei schimbări. Cred că plecarea lui Tiberiu Iacob Ridzi nu s-a produs acum, este plecat din PNL de foarte multă vreme. Cred că Tiberiu Iacob Ridzi este plecat şi din oraş pentru că există o lipsă totală de viziune şi a pierdut contactul cu realitatea. Cred că ăsta e motivul pentru care a pierdut şi contactul cu PNL”, a declarat Cosmin Rădescu.

 

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.