Dreapta Unită, o coaliţie „anti” Coaliţie în judeţul Hunedoara

Dreapta Unită, o coaliţie „anti” Coaliţie în judeţul Hunedoara

Uniunea Salvați România (USR), Partidului Mișcarea Populară (PMP) și Forța Dreptei (FD) fac front comun în judeţul Hunedoara pentru „a contracara pericolul reprezentat de partidul unic PSD – PNL”, se arată într-un comunicat semnat Echipa de comunicare USR Hunedoara.

„Reprezentanții celor trei formațiuni politice au convenit să formeze o comisie de lucru dedicată stabilirii unei strategii comune, menite să asigure o abordare coerentă și eficientă în acțiunile politice desfășurate la nivelul județului. Scopul principal al acestei colaborări este de a consolida forțele de dreapta și de a prezenta un front unit împotriva dominanței PSD și PNL. Prin stabilirea și susținerea acestei strategii comune, USR, PMP și FD își propun să maximizeze impactul acțiunilor pe care le vor desfășura împreună și să sporească relevanța mesajelor transmise electoratului”, mai scrie sursa citată.

Din comunicat reiese că Dreapta Unită (DU) este o alianţă electorală, de mobilizare a cetăţenilor în procesul electoral. „Împreună, partidele USR, PMP și FD sunt hotărâte să ofere o alternativă viabilă și să lupte pentru o guvernare mai echitabilă și mai responsabilă la nivel județean”, promite DU.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.