Furtunile au făcut prăpăd: Zeci de localități afectate

Furtunile au făcut prăpăd: Zeci de localități afectate

Pompierii au intervenit şi marţi în judeţele aflate sub incidenţa codurilor de vreme rea, fenomenele meteorologice afectând 31 de localităţi din 12 judeţe, potrivit unei informări a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).
Este vorba de 31 localităţi din judeţele Bistriţa-Năsăud, Caraş-Severin, Covasna, Harghita, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Neamţ, Satu Mare, Sibiu, Suceava şi Timiş.
Pompierii au evacuat apa din 21 de case, 11 beciuri (4 instituţii publice), 35 de curţi, de la doi agenţi economici şi au îndepărtat 15 copaci, fiind avariate patru autoturisme.
Traficul rutier a fost temporar blocat pe DJ 681, în judeţul Timiş, din cauza unei alunecări de teren şi a aluviunilor acumulate pe carosabil, menţionează IGSU.
Potrivit sursei citate, o situaţie deosebită s-a înregistrat în localitatea Moldova Nouă, din judeţul Caraş-Severin, unde scena amplasată în curtea căminului cultural a fost luată de vânt, avariind acoperişul unei case.
Nu au fost înregistrate victime.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.