Incendiu în subsolul unui bloc din Petroșani

Incendiu în subsolul unui bloc din Petroșani

Un incendiu a izbucnit astăzi în subsolul unui bloc din Petroșani, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a opri extinderea flăcărilor. Din datele Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Hunedoara, este vorba de deșeuri menajere, depozitate la intrarea subsolului, care au luat foc.

„După efectuarea recunoașterii de către echipajele de intervenție s-a constatat că ardeau deșeuri menajere depozitate la intrarea în subsolul dezafectat al unui alt spațiu comercial, din imediata apropiere. Pompierii au acționat pentru evacuarea fumului dens, dar și pentru căutarea eventualelor victime. Nu au fost găsite persoane aflate în interior. De asemenea, nu a fost necesară evacuarea locatarilor din blocul de locuințe la parterul căruia se afla magazinul. Incendiul a fost lichidat fără probleme”, a informat ISU Hunedoara.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.