Inspectorii Antifraudă au confiscat aur și bani de la case de amanet din două municipii

Inspectorii Antifraudă au confiscat aur și bani de la case de amanet din două municipii

Inspectorii Antifraudă au confiscat bani și bunuri în valoare totală de 281.000 de lei, de la case de amanet din Deva și Brad. Măsurile au fost luate după ce funcționarii statului au verificat șase case de amanet din municipiile menționate mai sus.
Potrivit unor surse neoficiale, de la o singură casă de amanet din Deva, inspectorii au confiscat circa 700 de grame de aur.

„Inspectorii din cadrul Direcției Regionale Antifraudă Fiscală Deva au efectuat acțiuni de control operativ la șase contribuabili din localitățile Deva și Brad, care desfășoară activitate în domeniul caselor de amanet.

Ca urmare a acțiunilor de control desfășurate, inspectorii DGAF au aplicat două amenzi în valoare totală de 90.000 de lei și au dispus măsura confiscării de numerar și bunuri în valoare totală estimată de peste 281.000 de lei”, susține ANAF.

Controalele la casele de amanet din Deva și Brad au avut loc la sfârșitul lunii februarie.

Citește și: Angajata unui amanet din Deva, acuzată de delapidare

Sursa foto: observatorulph.ro

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.