Mesajul lui Dan Puric pentru hunedoreni

Mesajul lui Dan Puric pentru hunedoreni

Artistul Dan Puric a transmis un mesaj pentru hunedorenii care l-au așteptat în această seară, la spectacolul de la Casa de Cultură din municipiul Hunedoara. Spectacol care, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă maestrul slovelor a fost amânat pentru data de 16 martie, ora 18:00.

„Mulțumesc ziariștilor de la HD.COTIDIANUL.RO pentru promptitudinea cu care au reușit să se informeze și să transmită această știre despre amânarea spectacolului de la Hunedoara, din această seară! Prieteni din Hunedoara, îmi pare rău că nu pot fi cu voi, încă sunt bolnav. Spectacolul a fost amânat pentru data de 16 martie, ora 18:00. Mai multe informații în articolul de mai jos”, a transmis artistul, citând articolul publicat de Cotidianul de Hunedoara.

 

Așadar, spectacolul mult așteptat al artiștilor Dan Puric și Adrian Naidin va ajunge în municipiul Hunedoara în luna martie. Redacția Cotidianul de Hunedoara îi dorește artistului Dan Puric însănătoșire grabnică. Hunedorenii vă așteaptă pe scenă, maestre!

Citește și: Spectacolul lui Dan Puric și Adrian Naidin de la Hunedoara, amânat din motive de sănătate. Află pentru ce dată a fost reprogramat

Recomanda

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.