”Mircică” s-a întors cu acte la PNL

”Mircică” s-a întors cu acte la PNL

Fostul primar al municipiului Deva, Mircia Muntean, s-a întors în PNL, partidul în care a debutat ca politician. Anunțul a fost făcut de către președinta organizației județene a liberalilor.

„Mircia Muntean este, începând de astăzi, membru al PNL Hunedoara. Fost președinte al filialei noastre și om politic cu o amprentă mare asupra dezvoltării municipiului Deva și a întregului județ, Mircia Muntean a revenit acasă, în partidul care i-a marcat cariera politică. În prezența președintelui Partidului Național Liberal, domnul Nicolae Ciucă, a prim-vicepreședintelui Gheorghe Flutur și a secretarului general Lucian Bode, domnul Muntean a semnat adeziunea si s-a alăturat echipei noastre, cu scopul de a câștiga toate cele patru rânduri de alegeri, în 2024”, a transmis deputatul Vetuța Stănescu, președintele organizației județene a PNL Hunedoara.

Recomanda

1 Comentariu

  1. E o tradiție in PNL ca membrii importanți să facă pușcărie. Mircia Muntean, Mircea Molotz, Mircea cel Bătrân, coleg cu fratele lui Vlad Țepeș, Gonea.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.