Motociclist rănit într-un accident rutier lângă Hațeg

Motociclist rănit într-un accident rutier lângă Hațeg

Un accident rutier s-a produs astăzi, pe șoseaua Hațeg – Petroșani, în care au fost implicate un autoturism și o motocicletă. În urma impactului, bărbatul care se deplasa cu motocicleta a suferit un traumatism, fiind dus la spital pentru îngrijiri medicale.

„O persoană a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier produs între un autoturism și o motocicletă, pe DN 66, în localitatea Bărăștii Hațegului. La sosirea echipajelor de salvare, bărbatul, conducătorul motocicletei, era conștient dar prezenta un traumatism la umărul drept, produs în urma impactului cu autovehiculul. După acordarea primului ajutor, victima a fost transportată de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean la spitalul din Hațeg unde se află sub supraveghere medicală de specialitate”, a informat maiorul Lucian Morogan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara.

Pompierii au asigurat măsurile PSI care se impun în astfel de situații de urgență. Polițiștii urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.