Orăștia a intrat în anul 800 al existenței sale, cu un foc de artificii de 800 de secunde

Orăștia a intrat în anul 800 al existenței sale, cu un foc de artificii de 800 de secunde

Noaptea dintre anii 2023 şi 2024 a fost marcată și de Primăria municipiului Orăștie în Piața Centrală cu un spectaculos foc de artificii. Sute de oameni s-au strâns în centrul orașului, pentru a sărbători trecerea dintre ani. 

Și în municipiul Deva, trecerea dintre ani a fost marcată cu un spectacol în aer liber, unde au evoluat artiști locali.

În municipiul Hunedoara, peste o mie de oameni au ieșit în stradă pentru a sărbători Revelionul. Au ciocnit câte o cupă de șampanie și s-au bucurat de momentele magice oferite focul de artificii grandios.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.