Percheziții la Geoagiu. Droguri, un pistol și alte bunuri ridicate de polițiști

Percheziții la Geoagiu. Droguri, un pistol și alte bunuri ridicate de polițiști

Mascații au descins astăzi la domiciliile unor indivizi din Geoagiu pentru a efectua percheziții într-un dosar penal în care sunt cercetate mai multe infracțiuni. În urma perchezițiilor, au fost ridicate droguri, un pistol și obiecte despre care se presupune că fac parte din Patrimoniul Național.

„Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Stațiunii Geoagiu și a celor ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Hunedoara, au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară, la locuințele unor bărbați, din orașul Geoagiu.

În urma activităților procedurale, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, o armă neletală scurtă supusă autorizării, (pistol cu aer comprimat) cinci butelii cu aer comprimat. 56 de bile de cauciuc și o cantitate de masă vegetală verde-olive. Totodată, de la o altă adresă, au fost descoperite mai multe obiecte susceptibil a face parte din patrimoniul cultural național”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara. 

Drogurile au fost predateServiciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara, în vederea continuării cercetărilor, conform competențelor, în cadrul dosarului penal constituit.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, contrabandă calificată, precum și pentru infracțiuni din sfera celor contra patrimoniului cultural național.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.