Polițiștii hunedoreni în „goană” după șoferi beți, drogați și tâlhari (VIDEO)

Polițiștii hunedoreni în „goană” după șoferi beți, drogați și tâlhari (VIDEO)

Polițiștii au organizat astăzi, 14 noiembrie, o razie pe străzile municipiului Hunedoara, pentru a depista șoferii care au urcat băuți sau drogați la volan. În urma acestor acțiuni, au fost aplicate zeci de sancțiuni și amenzi, iar un conducător auto a rămas fără permis.

„În urma acestei razii, polițiștii au legitimat un număr de 123 persoane, au fost controlate 53 de autovehicule, au fost reținute unui permis de conducere și un certificat de înmatriculare fiind aplicate un număr de 35 de sancțiuni contravenționale în valoare de 5110 lei”, a informat Carla Strujan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara. 

Totodată, agenții au organizat o percheziție domiciliară la un bărbat bănuit de tâlhărie calificată. Bărbatul acuzat de tâlhărie calificată a fost reținut. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara urmează să decidă dacă în cazul inculpatului este nevoie de luarea vreunei măsuri privative de libertate.

Acțiunile polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara au vizat locurile și zonele cunoscute cu risc criminogen ridicat, acționându-se în traficul rutier la ieșirile și intrările din municipiu cât și pe principalele artere rutiere, privind prevenirea accidentelor rutiere, depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice și a unor substanțe interzise, precum și pentru constatarea unor contravenții/infracțiuni la regimul rutier și luarea măsurilor legale care se impun în contextul legii.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.