Primăria Hunedoara învârte cam 100 milioane euro anul acesta

Primăria Hunedoara învârte cam 100 milioane euro anul acesta

Consiliul Local al Municipiului Hunedoara a adoptat, miercuri, 31 ianuarie, bugetul local pe anul 2024. Acesta este, deocamdată, de 470.527.190 lei.

Din aceşti bani, 313.613.130 lei sunt pentru dezvoltare şi suma de 154.913.060 lei este alocată cheltuielilor de funcţionare.

„2024 este anul în care suntem, practic, între două cicluri de finanţare europeană: finalizăm proiectele începute în 2017 şi ne pregătim să începem implementarea proiectelor pe noul exerciţiu financiar european. Totuşi, sunt şanse ca anul acesta să avem semnate contracte de finanţare pentru un proiect în valoare de 21 de milioane de euro pentru realizarea unui consorţiu de învăţământ dual şi un alt proiect, de aproximativ 1 milion de euro, pentru un parc fotovoltaic propriu, al oraşului”, spune primarul Dan Bobouţanu.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.