SportPrimul transfer. Alexandru Gîrbiţă a semnat cu Corvinul

Primul transfer. Alexandru Gîrbiţă a semnat cu Corvinul

Mijlocaşul ofensiv care va împlini, în luna iulie, 24 de ani, este primul transfer al verii şi vine de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, acolo unde a fost cel mai bun marcator în acest sezon, cu nouă reuşite. El a semnat o înţelegere pe doi ani cu Corvinul.

Născut la Craiova, Gîrbiţă a evoluat în 24 de partide în stagiunea recent încheiată, atât în sezonul regular, cât şi în play-out şi a fost chiar unul dintre marcatorii celor de la Viitorul Pandurii în meciul direct cu Corvinul, disputat la finele lunii septembrie, anul trecut şi câştigat de echipa gorjeană cu 2-1. Fotbalistul care poate evolua ca „aripă” a petrecut nu mai puţin de şase sezoane la echipa din Târgu Jiu, evoluând încă de la începutul proiectului, pe când clubul a purtat şi denumirea de Energeticianul. În total, el a bifat peste 6.000 de minute în tricoul alb-albaştrilor, având 110 partide jucate, din care mai bine de jumătate din postura de titular.

„Mă bucur nespus că voi face parte din acest grup, trebuie să recunosc că atunci când am primit oferta nu am stat pe gânduri aproape deloc. Nu mai are rost să vorbesc despre performanţele echipei din ultimii ani, pentru că le cunoaşte bine toată lumea. Eu ştiu doar că îmi doresc să mă ridic la nivelul lor şi cred că pot creşte în acest mediu. De asemenea, cred că stilul de joc al echipei mi se potriveşte, sunt foarte fericit că pot lucra cu un antrenor care pune preţ pe jucătorii tineri şi care este un adept al fotbalului în viteză, al unui joc plăcut ochiului. Îi ştiu pe câţiva dintre băieţi, am şi vorbit cu Alex (n.n. Neacşa), cu Manolo (n.n. Manolache), mi-au povestit despre tot ce înseamnă Corvinul acum şi sunt fericit să mă aflu aici”, a declarat Alexandru Gîrbiţă, care va purta tricoul cu numărul 20.

„Bine ai venit la Hunedoara, Alex şi mult succes!”, este mesajul clubului pentru cel dintâi sosit.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.