Reținut pentru scandal și amenințări cu cuțitul în plină stradă, la Deva (VIDEO)

Reținut pentru scandal și amenințări cu cuțitul în plină stradă, la Deva (VIDEO)

Un devean a fost reținut de polițiști, după ce a făcut scandal și a amenințat oamenii cu un cuțit, în plină stradă. Incidentul a avut loc ieri, 13 iunie, pe strada Mihai Eminescu din Deva, unde a fost solicitat un echipaj de poliție.

„Poliția Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat aflat sub influența băuturi alcoolice, având în mână un cuțit, se manifestă agresiv față de persoanele aflate în fața unui magazin situat pe strada Mihai Eminescu, din Deva, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.
Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat bărbatul în cauză, în vârstă de 44 de ani, din municipiul Deva, care a fost condus la sediul Poliției Municipiului Deva, în vederea continuării cercetărilor”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara. 

Pe numele bărbatului a fost deschis dosar de tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând ca procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva să decidă cu privire la măsurile legale care se impun.

Recomanda 2

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.