S-a stabilit ordinea pe buletinele de vot pentru alegerea președintelui Consiliului Județean și a consilierilor județeni

S-a stabilit ordinea pe buletinele de vot pentru alegerea președintelui Consiliului Județean și a consilierilor județeni

Biroul Electoral de Circumscripție Județeană (BECJ) Hunedoara a decis, astăzi, prin tragere la sorţi, ordinea de înscriere pe buletinele de vot a candidaţilor la funcțiile de președinte al Consiliului Județean (Hunedoara) și cele de consilieri județeni.

Potrivit deciziei, pe buletinul de vot pentru alegerea președintelui CJ Hunedoara ordinea va fi următoarea:

1. Marius Mane – Alianța pentru Unirea Românilor (AUR);
2. Marta Mate – Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR);
3. Călin Petru Marian – Partidul Național Liberal (PNL);
4. Laurențiu Nistor – Partidul Social Democrat (PSD);
5. Constantin Doru Aparaschivei – Alternativa Dreaptă (AD);
6. Robert Eugen Muzsic – Alianța electroală Dreapta Unită (ADU): Uniunea Salvați România (USR) – Partidul Mișcarea Populară (PMP) – Forța Dreptei (FD).
7. Ioana Cristina Pinte – Partidul Național Conservator Român (PNCR).


Ordinea pe buletinul de vot pentru alegerea consilierilor județeni va fi următoarea:

1. AUR
2. UDMR
3. PNL
4. PSD
5. AD
6. ADU
7. PUSL
8. PNCR
9. Candidat independent – Alin Cosmin Olărașu.

Campania electorală pentru alegerile locale a început în data de 10 mai și se va încheia în data de 8 iunie, la ora 07:00.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.