SportS-au pus în vânzare biletele pentru Supercupa României

S-au pus în vânzare biletele pentru Supercupa României

Federația Română de Fotbal a pus în vânzare bilete de acces la Supercupa României, astăzi, începând cu ora 12:00.  Corvinul va juca împotriva celor de la FCSB, partidă care va avea loc joi, 4 iulie, de la ora 20:00, pe Arena Steaua!

Reprezentanții Clubului Sportiv Corvinul Hunedoara au transmis toate detaliile privind modul în care sunt repartizate biletele:

  • Clubului nostru i se vor repartiza 5.319 tichete de acces în Peluza SUD (sector dedicat exclusiv fanilor hunedoreni), printr-un link dedicat care va fi făcut public pe pagina noastră de facebook.
  • Preţul unui bilet în această zonă a stadionului costă 30 de lei, iar achiziţionarea lui se poate face de pe platformele bilete.ro şi bilete.frf.ro (se pot cumpăra maximum 4 tichete per persoană).
  • De asemenea, vom avea disponibile şi 1.000 de tichete de acces, în format fizic, la Tribuna II Est, în vecinătatea Peluzei Sud, la primul inel, costul unui bilet în această zonă fiind 50 de lei. Aceste tichete vor fi comercializate la casa de bilete a stadionului, după un program care va fi stabilit în curând.
  • ‼️ DE REŢINUT! Organizatorul evenimentului va pune la dispoziţie, de mâine, şi bilete de ACCES GENERAL, în alte zone decât cele destinate EXCLUSIV fanilor hunedoreni, toate detaliile fiind disponibile la acest link: https://tinyurl.com/mpwzwshz

IMPORTANT Primăria Hunedoara şi Consiliul Judetean Hunedoara vor asigura transportul cu autocare, pentru aproximativ 1.000 de suporteri, detalii în acest sens urmând să fie publicate ulterior.

Sursa foto: FRF

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.