Şase răniţi într-un accident pe Dealul Haţegului

Şase răniţi într-un accident pe Dealul Haţegului

Şase persoane, între care şi un minor, au fost rănite duminică seara într-un accident rutier produs după ciocnirea a două autoturisme pe DN 66 Simeria-Petroşani, pe Dealul Haţegului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, la faţa locului au trimise trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi o echipă SMURD, alături de echipe ale pompierilor militari.

„Pompierii ISU Hunedoara din Bretea Română, din Totești și de la Detașamentul Hunedoara intervin pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accident rutier pe DN 66 (Dealul Hațegului), în care sunt implicate 2 autoturisme. Intervenția este efectuată cu 2 autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și 3 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara. În urma accidentului au rezultat în total 6 victime astfel: 2 bărbați cu vârsta de 35 respectiv 36 ani, 3 femei cu vârsta de 29, 31 respectiv 45 ani și un minor (băiat) cu vârsta de 17 ani”, se arată într-un comunicat de presă transmis de ISU Hunedoara la câteva minute după producerea accidentului.

Toate victimele sunt conştiente şi au fost transportate la unităţile de primiri urgenţe ale spitalelor din Hunedoara şi Deva.

Recomanda 1

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.