Scandal și amenințări, la un local cu păcănele din Lupeni

Scandal și amenințări, la un local cu păcănele din Lupeni

Un bărbat din Lupeni a ajuns în vizorul polițiștilor, după ce a provocat un scandal monstru într-un local din municipiu. Individul l-ar fi îmbrâncit pe un client al localului, apoi a ieșit afară, unde a continuat scandalul. Polițiștii au fost sesizați de către un martor, care le-a spus că bărbatul avea la el o sabie și un pistol cu care ar fi tras spre un autoturism.

„Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 35 ani, din Lupeni, care ar fi avut asupra sa o sabie și un pistol, ar fi tras spre autoturismul unui bărbat în vârstă de 32 ani, în apropierea unei săli de jocuri mecanice din localitate.
Anterior, bărbatul de 35 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, ar fi adresat amenințări și s-ar fi manifestat violent (prin îmbrânceli, față de o persoană aflată în zona sălii de jocuri)”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara. 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru amenințare, uz de armă fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, loviri sau alte violențe și distrugere. Apoi, au percheziționat domiciliul suspectului, unde au avut câteva surprize.

„În cursul zilei, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară emis de Judecătoria Petroșani, la domiciliul bărbatului de 35 de ani, din Lupeni. Cu această ocazie, nu au fost identificate bunuri interzise la deținere.

De asemenea, în urma vizionării camerelor de supraveghere a rezultat că acesta nu a avut asupra sa nicio sabie. 
Cu ocazia audierii, bărbatul a predat o brichetă tip pistol, pe care a declarat că a avut-o asupra sa în noaptea de 02/03 iunie 2024”, a precizat reprezentantul IPJ Hunedoara. 

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului și a luării măsurilor legale. Potrivit unor surse, individul care a provocat scandalul este Cristian Adonis Pobirci, zis „Cucuruz”, un recidivist condamnat în trecut pentru că l-a lovit pe un bărbat cu o sabie.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.