Stă la răcoare, după ce s-a plimbat cu o mașină furată (VIDEO)

Stă la răcoare, după ce s-a plimbat cu o mașină furată (VIDEO)

Un bărbat de 27 de ani a ajuns pe mâna Poliției, după ce a furat o mașină și s-a plimbat cu ea prin Deva. Autoturismul aparținea unui tânăr de 24 de ani, care a reclamat furtul la Poliție. Autorul furtului a fost reținut pentru 24 de ore, fiind dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva.

„La data de 13 iunie 2024, în jurul orei 15:00, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un tânăr de 24 de ani, din municipiul Deva, cu privire la faptul că în data de 13 iunie 2024, în intervalul orar 01:00-11:00, autori neidentificați i-au sustras autoturismul care se afla parcat pe Aleea Streiului, din Deva (neasigurat, cu cheia autoturismului lăsată în habitaclu).
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în scop de folosință, iar în urma certărilor autoturismul în cauză a fost recuperat de pe o stradă din municipiul Deva.
Polițiștii au stabilit faptul că autoturismul ar fi fost sustras de un tânăr de 27 de ani, din Deva, față de care au luată măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.