Tânăr prins cu droguri, la Deva

Tânăr prins cu droguri, la Deva

Un tânăr de 26 de ani din Deva a fost prins de polițiști pe stradă cu droguri asupra sa. Oamenii legii au observat că acesta avea un comportament suspect, iar la percheziția corporală au descoperit că avea un pachet de țigări cu „iarbă”.

„La data de 12 iunie 2024, în jurul orei 03.45, polițiștii Biroului Ordine Publică Deva au observat un tânăr, care se afla pe un bulevard din Deva și care avea un comportament suspect.

Asupra tânărului de 26 de ani, din municipiul Deva, polițiștii au descoperit un pachet de țigări, în care se afla o cantitate de substanță vegetală uscată de culoare verde-olive, sub formă de muguri, ambalată într-o bucată de folie.

Substanța a fost ridicată, în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, actele de constatare urmând a fi înaintate D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Hunedoara, conform competențelor”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Huendoara.

Sursa foto: Pressalert

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.