Tânără din municipiul Hunedoara, dispărută de două săptămâni

Tânără din municipiul Hunedoara, dispărută de două săptămâni

În data de 10 iunie 2024, în jurul orei 16:20, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat care a reclamat faptul că, fiica sa, TOMIȚĂ IONELA MARIA (foto), în vârstă de 21 de ani, din Hunedoara, în data de 27 mai 2024, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.
Semnalmente: înălțime de aproximativ 1.50 m, păr negru până la umeri, ochi căprui, ten măsliniu, aproximativ 50 kg., iar ca semne particulare are un tatuaj pe antebrațul stâng.
În momentul plecării voluntare, tânăra purta următoarele articole vestimentare: tricou crem, blue-jeans și pantofi sport de culoare albă.
Polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării tinerei, care a fost dată în urmărire națională și le solicită celor care dețin informații utile, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.