SportTren pentru transportul suporterilor la meciul din Supercupă

Tren pentru transportul suporterilor la meciul din Supercupă

Suporterii echipei Corvinul ar putea avea la dispoziție un tren cu care să se deplaseze la meciul Supercupei României. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Primăriei Hunedoara, care încearcă să găsească o soluție în acest sens.

„Primăria Municipiului Hunedoara, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, intenţionează să pună la dispoziţia susţinătorilor echipei Corvinul 1921 o soluţie de transport organizat spre şi dinspre Bucureşti, cu ocazia meciului ce va avea ca miză «Supercupa României», partidă în care vom întâlni campioana României – FCSB, în seara zilei de 06 iulie 2024.
Una dintre variantele aflate în analiză este cea a asigurării unei garnituri speciale de tren. Vom reveni cu precizări de îndată ce se vor stabili toate detaliile, după parcurgerea etapelor prevăzute de lege”, a transmis Primăria Hunedoara. 

Stadionul și ora la care se va juca meciul dintre Corvinul și FCSB urmează să fie stabilit.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.