SportTricouri de colecție pentru suporterii Corvinului. „Colorăm Sibiul în alb-albastru”

Tricouri de colecție pentru suporterii Corvinului. „Colorăm Sibiul în alb-albastru”

Ne apropiem cu pași repezi de cel mai important moment al fotbalului hunedorean din ultimele decenii, finala Cupei României dintre Corvinul și Oțelul Galați. Ocazie cu care, reprezentanții clubului sportiv Corvinul pun la dispoziția fanilor tricouri, fulare și alte accesorii cu însemnele echipei. Astfel încât, Sibiul, orașul pe arena căruia se va juca meciul, să fie colorat în alb – albastru.
„Suntem gata să invadăm Sibiul pe 15 Mai! Și vrem să-l colorăm în alb-albastru! Te ajutăm să te pregătești din timp, cu un super-echipament de colecție – cel cu care vom evolua chiar în finală! Avem 300 de tricouri de colecție disponibile în pre-comandă, iar dacă vrei un model personalizat (cu numele și numărul tău pe spate), poți specifica acest lucru, în următoarele 7 zile (20 de lei în plus față de prețul tricoului).
Ți-am pus deoparte și fanioanele și fularele half&half, o amintire aparte de la un joc istoric pentru clubul nostru!
Comenzile se pot face la numărul de telefon 0753 099 103 sau în mesaj privat pe Instagram, pe pagina @corvinulofficialstore! Fii parte din poveste!! Hai, Corvinu’!”, este mesajul transmis de reprezentanții Clubului. 
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.