SportUltimele informații despre meciul dintre Corvinul și CFR Cluj. Vezi care sunt regulile de acces pe stadion

Ultimele informații despre meciul dintre Corvinul și CFR Cluj. Vezi care sunt regulile de acces pe stadion

Conducerea clubului de fotbal Corvinul Hunedoara a transmis un comunicat, în care anunță care sunt regulile de acces pe stadion, la meciul de astăzi cu CFR Cluj. Ultimele bilete sunt puse în vânzare la casieria de la arena de fotbal! 

TOATE DETALIILE DESPRE ACCESUL PE STADION AICI:

De la ora 19:30 înfruntăm Fotbal Club CFR 1907 CLUJ, în sferturile de finală din Cupa României Betano! Fii parte din poveste! Ne vedem pe stadion, pentru că doar împreună suntem mai puternici!

Dacă nu ai reușit încă să îți achiziționezi tichete de intrare la meciul de astăzi, grăbește-te! Mai ai la dispoziție casele de bilete de la stadion, după următorul program:

Astăzi, 2 APRILIE, ÎNTRE ORELE 10:00 – 15:00 (una din casele de bilete de la tribuna mare), de la ora 15:00 până la ora jocului – TOATE CELE TREI CASE DE BILETE.

INFORMAȚII GENERALE PRIVIND ACCESUL LA JOCUL CU CFR CLUJ:

Vor fi 8 porți de acces în stadion, conform graficului alăturat.
• Accesul în arenă este permis 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟲:𝟯𝟬.
• Accesul în stadion se face doar cu sticle de 0,5 litri din plastic, fără dop
• Este permis și accesul cu umbrele (în condițiile în care, la ora meciului, sunt anunțate precipitații)

Vă reamintim, ELEVII au acces gratuit la meci, dacă prezintă carnetul vizat, la intrare, în vreme ce abonații trebuie să aibă asupra lor cardul aferent actualei stagiuni.

Pentru a reduce timpul de așteptare la porțile stadionului vă recomandăm să veniți din timp spre arenă!

Hai, Corvinu’! Un oraș, o comunitate, o echipă!

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.