Un bărbat din Hațeg a decedat, după ce a căzut dintr-un pom de cireș

Un bărbat din Hațeg a decedat, după ce a căzut dintr-un pom de cireș

Un bărbat din orașul Hațeg a decedat, după ce a căzut dintr-un pom de cireș. În urma traumatismelor pe care le-a suferit, bărbatul nu a mai avut nicio șansă la viață.

„Ca urmare a sesizării, polițiștii care s-au deplasat la fața locului au reușit să identifice cadavrul bărbatului, în vârstă de 66 de ani, al cărui deces se pare ca ar fi survenit ca urmare a unei căderi dintr-un copac, de la aproximativ 12 metri înălțime. În cauză nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte penale, cadavrul bărbatului fiind preluat de medicii legiști în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat comisrul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.