Un vot pentru Deva de care să fim mândri

Un vot pentru Deva de care să fim mândri

Constantin Daniel Muntean, candidat la funcția de primar al municipiului Deva, a votat astăzi la secția de votare nr. 18, amplasată în incinta Liceului cu program sportiv Cetate Deva.

„Am votat pentru schimbarea de care avem nevoie, am votat pentru un viitor mai bun, pentru prosperitate, pentru dreptate, pentru ca Deva să redevină un oraș de care să fim mândri. Vă îndemn să mergeți la vot! Votul dumneavoastră contează’’

Ioana Cristina Pinte, candidat PNCR la președinția Consiliului Județean Hunedoara, a votat în urmă cu puțin timp la secția de votare nr. 8, în incinta Liceului de Arte Sigismund Toduță Deva. „Am votat pentru un viitor mai bun pentru noi și pentru copiii noștri. Am votat pentru dezvoltarea județului nostru, pentru prosperitate și pentru un trai mai bun pentru toți.”

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.