Un vot pentru stabilitate şi continuitate la Deva

Un vot pentru stabilitate şi continuitate la Deva

Primarul municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, candidat pentru un nou mandat în fruntea administrației locale, a votat astăzi la una dintre secțiile deschise la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.

Nicolae-Florin Oancea spune că a votat pentru continuitate și stabilitate.

„Astăzi am votat cu sufletul deschis pentru stabilitate şi continuitate la Deva şi pentru un viitor mai bun la Consiliul Judeţean Hunedoara. Îi îndemn pe toţi devenii să vină în număr cât mai mare la vot. Aceste alegeri sunt extrem de importante pentru viitorul municipiului Deva şi pentru viitorul judeţului Hunedoara”, a spus Oancea din faţa secţiei de votare.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.