(VIDEO) Cum se simte eurodeputatul Mihai Tudose (PSD) pe aceeași listă cu groparul energiei Virgil Popescu (PNL)

(VIDEO) Cum se simte eurodeputatul Mihai Tudose (PSD) pe aceeași listă cu groparul energiei Virgil Popescu (PNL)

Europarlamentarul Mihai Tudose s-a aflat în județul Hunedoara, la Termocentrala Mintia, unde au fost prezentate noile echipamente cu care va fi retehnologizată uzina energetică.
Social democratul deschide lista de candidați la alegerile europarlamentare din 9 iunie, listă din care face parte la poziția 13 și fostul ministru al Energiei, liberalul Virgil Popescu.
Tudose a fost un critic aprig al politicilor din domeniul energiei aplicate de Popescu. A spus chiar, la un moment dat, că refuză să facă parte din același guvern cu fostul ministru liberal.
Acum, europarlamentarul PSD face front comun cu groparul energiei românești în bătălia pentru Parlamentul European.
Virgil Popescu a fost ministrul care a liberalizat piața de energie, ceea ce a dus la o creștere exagerată a prețurilor la gaze și curent electric pentru consumatori. Prețurile din energie au dus la o scumpire în lanț a tuturor bunurilor și serviciilor, precum produsele alimentare, materialele de construcții etc..
Întrebat dacă se simte confortabil pe aceeași listă de candidați cu fostul minsitru al Energiei, Mihai Tudose s-a eschivat, spunând că nu el a decis acest lucru.

„Nu sunt coleg cu Virgil Popescu, sunt coleg cu europarlamentarii români.Nu l-am pus eu pe listă, este lista PNL. Părerea mea o știe toată lumea, asta e”, a spus Mihai Tudose.

Câteva titluri din presă, pe vreamea când Tudose vorbea în termeni duri la adresa lui Popescu

 

 

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.