Bărbat găsit decedat de salvamontiști, în zona Orăștiei

Bărbat găsit decedat de salvamontiști, în zona Orăștiei

Salvamontiștii hunedoreni au dovedit, încă o dată, că sunt indispensabili în acțiunile de căutare din zonele montane. O echipă de salvamontiști a reușit să găsească un bărbat dispărut din 30 octombrie, pe care alte echipe de căutători au încercat să-l găsească de o săptămână. Din nefericire, bărbatul era decedat și într-o stare avansată de descompunere. Acțiunea salvamontiștilor s-a desfășurat în munții din zona Orăștiei.

„Ieri, în jurul orei 09:00, colegii mei au plecat de la Orăștie, pe traseul pe care se știa că a plecat victima. Poliția a solicitat sprijin de la Salvamont, după ce bărbatul a fost căutat de polițiști și aparținători. Acțiunea a durat până seara târziu, când a fost găsită victima. Căutările au fost mult mai de dinainte, din data de 30 octombrie, doar că noi nu am participat. Ieri am plecat pe teren și l-au și găsit băieții, mult mai departe decât traseul pe unde ar fi plecat. Bărbatul ar fi vrut să ajungă într-un sat apropiat de Văleni, la fratele lui, l-au găsit la două dealuri distanță, pe o vale, într-o zonă semi-sălbatică, fiind într-o stare avansată de descompunere. Nu știm cauza decesului”, a declarat Ovidiu Bodean, șeful Serviciului Județean Salvamont, din cadrul Consiliului Județean Hunedoara.

În curs de actualizare…

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.