Incendiu la o gospodărie din Almașu Sec. O construcție a luat foc de la un scurtcircuit electric

Incendiu la o gospodărie din Almașu Sec. O construcție a luat foc de la un scurtcircuit electric

Un incendiu a izbucnit astăzi la o anexă gospodărească de pe o proprietate din satul Almașu Sec, comuna Cârjiți. Echipajele de pompieri militari din Deva au intervenit pentru localizarea și stingerea flăcărilor. Cauza probabilă a incendiului a fost scurtcircuit electric, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

„La locul incendiului, pompierii au acționat din două părți, simultan, pentru că flăcările de la anexa unde a izbucnit focul s-au propagat și la o a doua anexă, a unei alte proprietăți, lipită de cea unde s-a constatat focarul. 
De asemenea, echipajele au eliminat un alt pericol, prezentat de o butelie de aragaz aflată în interiorul uneia dintre construcții”, a declarat maiorul Lucian Morogan, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara. 

Pentru această misiune, salvatorii au folosit trei autospeciale de stingere, o autoscară și o ambulanță SMURD.
Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, înregistrându-se doar pagube materiale.

 

 

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.