Avertisment pentru devenii care nu şi-au plătit dările

Avertisment pentru devenii care nu şi-au plătit dările

Primăria Deva a anunţat programul de încasări la Serviciul Administrarea Domeniului Public și Privat. Cei care ratează ultima zi de plăţi riscă penalităţi de întârziere.

Primăria Municipiului Deva – Serviciul Administrarea Domeniului Public și Privat aduce la cunoștința cetățenilor municipiului Deva că ultima zi în care se poate efectua plata concesiunilor, chiriilor, parcărilor, taxei de ocupare a domeniului public, taxe avize și adeverințe este miercuri, 27.12.2023, între orele 8:30-14:00.

Plățile se pot face atât numerar, cât și cu cardul. În zilele de 28 și 29 decembrie 2023, casieria va efectua doar operațiuni de închidere de lună și de an.

Neachitarea la termenul scadent a obligațiilor de plată atrage penalități de întârziere, conform contractelor de concesiune/chirie încheiate cu municipiul Deva.

 

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.