Sindicat nou în județul Hunedoara pentru lucrătorii din sănătate

Sindicat nou în județul Hunedoara pentru lucrătorii din sănătate

Confederația Națională Sindicală Cartel Alfa – Filiala Hunedoara înființează un sindicat nou în județul Hunedoara dedicat lucrătorilor din sănătate. Președintele organizației sindicale este Cristian Iștoc, o persoană cu experiență în acest domeniu, care a condus un sindicat al angajaților de la Termocentrala Mintia.

„Uniunea Sindicală Teritorială CNS Cartel Alfa – Filiala Hunedoara anunță înființarea Sindicatul Solidaritatea Sanitară Hunedoara. Aducem în atenția hunedorenilor care lucrează în spitale, clinici, sanatorii, cabinete medicale, că pot opta pentru o reprezentare sindicală în interesul lor. Construcția acestui sindicat a venit ca urmare a nemulțumirii lucrătorilor din sănătate, legate de felul cum le sunt încălcate drepturile salariale. 
Sindicatul Solidaritatea Sanitară Hunedoara este un sindicat județean în care se pot înscrie angajații din sănătate, indiferent de localitatea în care își desfășoară activitatea.
Ne găsiți pe mail: filialahd@cartel-alfa.ro și la tel: 0727858677 – Cristian Iștoc, președinte. Solidaritate! Unitate! Atitudine!”, a transmis președintele Sindicatului Solidaritatea Sanitară Hunedoara. 

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.