Ciolacu ia în derâdere PNL. ”Să comasez Dragobetele cu Sf. Valentin nu mi-a trecut prin cap”

Ciolacu ia în derâdere PNL. ”Să comasez Dragobetele cu Sf. Valentin nu mi-a trecut prin cap”

Premierul Marcel Ciolacu face glume pe seama relației strânse dintre PSD și PNL, recunoscând, indirect, că alianța dintre cele două partide este împotriva firii.

Există o diferenţă, noi întotdeauna am venit cu alternative la guvernare, am venit cu proiecte în echipele de lucru, am venit cu planuri bine stabilite pentru a le pune în aplicare şi am ştiut ne apărăm valorile, a spus Marcel Ciolacu la conferinţa PSD Covasna.

Nu întotdeauna aş putea spune acelaşi lucru şi despre Partidul Naţional Liberal, a continuat premierul.

Doctrina PNL  s-a bazat în primul rând pe ”să fim împotriva Partidului Social Democrat”, a explicat acesta. Referindu-se la alianţa dintre cele două partide, Ciolacu  a reiterat că PNL a fost adversarul tradiţional al PSD şi invers.
Dar trebuie la un moment dat să intervină şi maturitatea politică, a afirmat liderul social-democraţilor la conferinţa PSD Covasna.

„Mi se pare că e şi Dragobete azi, nu mi-a trecut în cap să-l comasez cu Sfântul Valentin, dar ar trebui să vorbim politic şi despre comasare.
Întotdeauna adversarul tradiţional al Partidului Social Democrat a fost Partidul Naţional Liberal şi adversarul tradiţional al Partidului Naţional Liberal a fost Partidul Social Democrat.
De obicei, doctrina sa s-a bazat în primul rând: să fim împotriva Partidului Social Democrat, dar cred că trebuie să intervină la un moment dat şi maturitatea politică şi trebuie să vezi şi să fii conştient şi să cântăreşti, ca om politic, ca om de stat, ce e cel mai bine pentru români şi pentru ţară la un moment dat”, a afirmat Ciolacu.

Niciun partid politic nu va avea 50% dintre voturi  

„Să arătăm românilor şi să întrebăm, în primul rând, românii, dacă sunt de acord că această coaliţie transformată în alianţă electorală înseamnă stabilitatea României, iar românii doresc acest lucru.
Am preferat să facem acest lucru din timp, de la primul rând de alegeri, ca să vedem exact ce îşi doresc românii, nu ce îşi doresc politicienii, nu ce îmi doresc eu, nu ce îşi doresc colegii mei sau cei din PNL”, a  conchis Ciolacu.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.