SportFlorin Maxim, despre meciul cu Unirea Slobozia (INTERVIU VIDEO)

Florin Maxim, despre meciul cu Unirea Slobozia (INTERVIU VIDEO)

Antrenorul principal al echipei Corvinul a acordat un inetrviu, în care a prefațat jocul din etapa a opta de play-off, de pe terenul deja promovatei AFC Unirea 04 Slobozia. Florin Maxim a precizat că ambele echipe sunt bine pregătite, fac un joc bun, iar meciul se anunță a fi de calitate.

„Cred că ar trebui să începem prin a-i felicita pe cei de la Slobozia, a fost echipa constantă a Campinoatului. Nu știu dacă a fost cea mai bună, dar a fost constantă pe tot parcursul campionatului. Jucătorii au dat dovadă de forță, au câștigat meciurile în deplasare și pe teren propriu. Fac o echipă foarte compactă. Eu cred că și pentru ei și pentru noi meciul va arăta altfel. Până acum au fost meciuri închise, eu cred că atât noi cât și  ne-am îndeplinit obiectivele. Întrevăd o partidă plăcută. Și ei au jucători de calitate, jucători buni. La fel și noi ne antrenăm foarte bine, băieții sunt pozitivi. Eu cred că va fi un meci plăcut”, a subliniat Florin Maxim. 

Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 12:00 și va putea fi urmărită, în direct, pe Digi Sport și Prima Sport, ori pe calea undelor la Radio Timişoara, Metropola TV, Sport Total FM sau în format live-text pe Liga2.ro.

Vă invităm să urmăriți interviul integral aici: 

 

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.