Incendiu la o gospodărie din Ghelari

Incendiu la o gospodărie din Ghelari

Aproape două ore s-au luptat cu flăcările pompierii Detașamentului Hunedoara pentru a localiza și lichida un incendiu izbucnit, în această dimineață, la anexele gospodărești ale unei case de locuit din satul de reședință al comunei Ghelari. 

Salvatorii hunedoreni au intervenit cu două autospeciale de stingere, o autospecială cu scară și o ambulanță SMURD. De asemenea, la locul intervenției s-a aflat și o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara.  „La sosirea echipajelor de intervenție, formate din 14 pompieri militari, incendiul se manifesta generalizat la acoperișurile a 4 anexe gospodărești, cu posibilitate de propagare atât la casa din curtea gospodăriei, cât și la cele aflate în imediata vecinătate. În urma acțiunii operative a pompierilor, flăcările nu au afectat casele de locuit.  Din fericire, nu au fost victime. În locuință se afla un bărbat, proprietarul, care s-a autoevacuat, dar a avut nevoie de evaluarea medicală a echipajului SMURD pentru că a suferit un atac de panică”, informează ISU Hunedoara.

În incendiu au ars cele patru anexe gospodărești din structură de lemn, pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătraţi, în interiorul uneia dintre ele fiind depozitat material lemnos. Totodată, au fost distruse de flăcări și două autoturisme care se aflau în interiorul unei alte anexe. „După intervenția pentru stingerea flăcărilor, misiunea pompierilor a continuat pentru înlăturarea elementelor negative rezultate în urma incendiului”, mai informează salvatorii hunedoreni. Urmează să fie stabilită cauza probabilă a izbucnirii incendiului.

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.