Inundații pe DN 7 și bretelele de acces pe autostradă, la Orăștie. Traficul rutier a fost restricționat (VIDEO)

Inundații pe DN 7 și bretelele de acces pe autostradă, la Orăștie. Traficul rutier a fost restricționat (VIDEO)

Ploile abundente au crescut nivelul apei pe râul Romos, ducând la revărsarea acestuia. Apa a ajuns pe șoseaua națională, dar și pe bretelele de acces pe Autostrada Deva – Sibiu, din nodul rutier de la Orăștie.
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara, în momentul de față, traficul rutier pe breteaua de coborâre de pe autostradă este blocat, iar pe drumul național 7, între Orăștie și Aurel Vlaicu, se desfășoară alternativ, pe un singur sens.

„La data de 13 februarie 2024, în jurul 08:30, la km 357, intersecția DN 7 cu bretelele de urcare și coborâre pe A1, în urma unor ploi abundente, râul Romos s-a revărsat pe o porțiune de aproximativ 2 km. La această oră traficul rutier este restricționat și se desfășoară alternativ pe un singur sens, urmând a fi reluat în jurul orei 16:00. La fața locului se află polițiștii rutieri care dirijează traficul rutier și reprezentanții ISU Hunedoara. La intersecția cu breteaua de coborâre de pe autostrada A1, sensul de mers Sebeș -Deva, traficul rutier este restricționat pe banda de coborâre, circulația desfășurându-se la această oră alternativ”, a informat Carla Strujan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

La fața locului se află reprezentanți ai ISU Hunedoara, Sistemului de Gospodărie a Apelor Hunedoara și ai Secției de Drumuri Naționale.

 

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.