Marius Omotă a trecut la PSD. „Mi se pare normal să nu o jucăm pe sub masă”

Marius Omotă a trecut la PSD. „Mi se pare normal să nu o jucăm pe sub masă”

Primarul comunei Ilia a trecut la PSD ca să nu  susţină „pe sub masă” candidatura lui Laurenţiu Nistor pentru un nou mandat ca preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara.

Omotă a părăsit PNL, partidul pe listele căruia a fost ales din 2016 până în prezent. Primarul comunei Ilia spune că susținerea pe care a primit-o de la președintele CJ Hunedoara l-a determinat să facă acesată mişcare.

„Pasul pe care l-am făcut, în urma consultării cu colegii mei, îl considerăm normal având în vedere ajutorul pe care ni l-a dat nouă, comunităţii de la Ilie, preşedintele Consiliului Judeţean  Laurenţiu Nistor. Mi se pare normal să îi susţinem candidatura la şefia consiliului judeţean pentru un nou mandat şi mi se pare la fel de normal să o facem de la PSD, nu de la PNL să o jucăm pe sub masă”, a declarat Marius Omotă pentru Cotidianul de Hunedoara.   

Odată cu primarul comunei Ilia, PNL Hunedoara mai pierde un primar care la alegerile trecute a câștigat cu un scor semnificativ. La ultimele alegeri, Marius Omotă a obținut 1.383 de voturi, candidatul de pe locul doi, Daniel Soanca (Pro România), având un scor de 656 de voturi.

Nu de mult, alţi doi primari liberali au părăsit barca PNL Hunedoara şi au trecut la PSD. Este vorba despre Victor Stoica (Pui) și Ovidiu Furdui (Crișcior).

Recomanda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.