Reacţii la „Cartea exasperării mele” – Mircea Mincea

Reacţii la „Cartea exasperării mele” – Mircea Mincea

„Se spune, pe bună dreptate, că nașterea unui copil este o minune a lui Dumnezeu. Așa este și în cazul cărților, orice apariție editorială este un prilej de bucurie, pentru că îndiferent de subiectul abordat, fiecare carte are cititorii săi și are potențialul de a deschide un nou univers.
Am participat la lansarea volumului ”Cartea exasperării mele”, avându-l ca autor pe Cornel Nistorescu. Născut pe plaiuri hunedorene, Cornel Nistorescu s-a impus ca jurnalist în vremuri în care presa avea altă substanță și funcționa pe alte principii, oferind o tradiție din care mulți se pot inspira în prezent.
Apartenența la meleagurile hunedorene l-a determinat, probabil, pe autor să pornească aici un proiect îndrăzneț – Cotidianul de Hunedoarea, care s-a conturat bine în peisajul presei locale și promite să fie un vector important în opinia publică.
După cum se vede în una dintre fotografii, și fotbaliștii citesc cărți 😉”, este mesajul scris de Mircea Nicolae Mincea

Recomanda 1

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.