Șoșoacă Mare contra cu Șoșoacă mic

Șoșoacă Mare contra cu Șoșoacă mic

Știți cum arată lupta Vulpiței contra lui Viorel în varianta politică? Exact ca Diana Șoșoacă pornită contra lui Silvestru Șoșoacă. Dar nu acasă, în bucătărie sau în pat, ci în partidul SOS (Șosoacă or Șosoacă?).
Pentru a putea salva sufletul unui om și viața lui pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat, a trebuit să-l suspend din funcția de prim-vicepreședinte, astfel că semnătura lui să nu mai însemne nimic. Și în momentul ăla nu mai înseamnă nimic pentru ăia care l-au înconjurat. Mi s-a propus, de fapt am fost amenințată, șantajată, că va trebui să ascult de niște reguli și am întrebat și eu de ce sunt interesantă. Mi s-a spus că ai cele mai mari șanse și cele mai mari procente să ajungi președintele României. Zice dar nu se poate așa cum vrei tu. Îți vom da bani pentru campanie, îți voi finanța tot dar va trebui să asculți de tot ce ți se spune, dacă nu vei mai avea familie. Faptul că Silviu nu mai e președinte, nu înseamnă că nu mai e soțul meu. Nu înseamnă că nu avem familie. Că e supărat pe mine, da, e normal, și eu aș fi fost supărată. Dar era singura modalitate să-l scap”, a zis vulcanica Diana Ivanovici Șoșoacă.
SOS-ul celor doi Șoșoacă este un partid zgomotos și se vrea și generos. Se zbate pentru „a putea salva sufletul unui om și viața lui pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat”. Madama se teme sau se face. S-o fi speriat de o umbră sau o fi aflat că oarecine din servicii stă pitit în spatele sau înlăuntrul grupării sale. Sau numai vînturile gîndirii care o animă pe Madamă îi stîrnesc asemenea spaime. Dumnezeu știe!
De mirare că zgomotosul personaj nu și-a amenințat bărbățelul și cu o „plîngere penală”. Balamucul pe care îl stîrnește de fiecare dată se încheie mai totdeauna cu o asemenea concluzie. De data aceasta. s-a mulțumit cu „salvarea sufletului”.
După felul în care a răspuns, consortul Silvestru Șoșoacă (prim-vicepreședinte SOS) mă face să cred că ne aflăm în fața unei versiuni politice a scenetelor dintre Vulpița și Viorel.
Nu se pot accepta totuşi acţiunile abuzive ale acesteia împotriva membrilor şi liderilor din partid. Motivele invocate de dna Preşedinte S.O.S., că aş fi victima unor acţiuni de intimidare şi şantaj din partea serviciilor secrete, în scopul distrugerii carierie sale politice, nu sunt reale. Nu sunt de acord cu folosirea mea şi a familiei pentru ca dna Iovanovici-Şoşoacă să se victimizeze în scop electoral. Nu cauţionez sub nicio formă serviciile secrete, a căror implicare în viaţa politică este cunoscută, dar asta nu înseamnă că putem fi necinstiţi în faţa electoratului şi a membrilor de partid” (Silvestru Șoșoacă)
Coliziunea celor doi nu merită mai multă atenție. Nu m-ar mira ca un asemenea scenariu în ton minor și cu iz de mahala să fie opera consultantului Cozmin Gușă. Sau a unuia de teapa lui.
Figuranții din acest episod i se potrivesc de minune!

Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.