Sfârșit tragic. Un bărbat a ars de viu în propria casă

Sfârșit tragic. Un bărbat a ars de viu în propria casă

Un bărbat de 59 de ani a murit carbonizat, după ce casa i-a fost cuprinsă de flăcări. Tragedia s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea General Berthelot. Pompierii Detașamentului Hunedoara au intervenit pentru stingerea flăcărilor și au depistat cadavrul bărbatului.

„De urgență, la fața locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. La sosirea echipajelor operative, incendiul se manifesta generalizat la o casă cu suprafața de aproximativ 40 de metri pătrați, cu posibilitatea de propagare a flăcărilor la alte construcții. Concomitent cu actiunea de localizare a incendiului, s-a intervenit pentru identificarea eventualelor persoane surprinse în locuință și din nefericire, un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost găsit decedat”, a informat Roxana Mateuț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara. 

Intervenția pompierilor a durat peste două ore, iar cauza probabilă de producere a incendiului a fost utilizarea focului deschis în spații închise.

Recomanda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.